Online Reserveren

Gemakkelijk Online Reserveren

U kunt hier gemakkelijk en snel online uw tafel reserveren. U krijgt van ons een bevestiging via mail of telefoon en alleen dan is deze reservering is geldig!
Heeft u online gereserveerd en na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen? Bel dan direct!
Hou er rekening mee dat we buiten de openingstijden minder snel kunnen reageren.
Wij zijn dinsdag t/m zondag telefonisch bereikbaar vanaf 12.00 uur op:

050 – 230 61 68

Na 15:00 uur is het niet meer mogelijk om voor dezelfde dag nog online te reserveren. Reserveren is dan alleen nog maar mogelijk per telefoon.

Instructies

STAP 1. Kies eerst de dag uit.

STAP 2. Vervolgens krijgt u in een drop-down menu de mogelijkheid om te kiezen voor hoeveel personen (zitplaatsen) u wenst te reserveren. Kinderen tellen gewoon mee bij het aantal personen, zij hebben ook een zitplaats nodig. Indien uw keuze niet beschikbaar is dan is dit wellicht nog wel telefonisch mogelijk.

STAP 3. Kies vervolgens de beschikbare tijd.

STAP 3. In een nieuw venster kunt u uw gegevens invullen. Klik hierna op de volgende stap

STAP 4. Hier kunt u kiezen voor een 2 of 2,5 uurs arrangement. Indien u 3 uur wenst te dineren, dan kunt dit bij de opmerkingen aangeven. Verzend hierna de reservering.

Laat bij de opmerkingen uw voorkeur achter. Er is altijd veel interesse voor een plaats aan de Reitdiephaven, maar deze zijn beperkt. Een tafel aan het raam reserveren is echter niet mogelijk. We zullen wel trachten aan uw voorkeur te voldoen, maar wij houden altijd het recht om u een andere plaats toe te wijzen. Ook is het aantal ronde of grote tafels beperkt.

Er kunnen dus geen rechten worden verleend op basis van uw voorkeur, ook niet bij mondelinge toezeggingen. Dit is om teleurstellingen te voorkomen.

Grote groepen worden bij beschikbaarheid aan één tafel gezet. Echter hou er rekening mee dat uw gezelschap op meerdere (ronde) tafels kan worden geplaatst. De tafels staan wel bij elkaar. Onze ervaring is dat u aan een ronde tafel meer contact heeft met uw gezelschap dan aan één lange tafel.

Heeft u de voorkeur voor een tafel bij de kinderhoek, laat dit dan ook weten. Indien gewenst kunt u ook aangeven hoeveel kinderstoelen klaar gezet moeten worden.

Dinerrondes

Op drukke dagen zoals op zaterdag en feestdagen, hanteren we aangepaste aanvangstijden i.v.m. de vele aanvragen. Bij beschikbaarheid kunt u dan kiezen voor de onderstaande aanvangstijden en arrangementen. Wegens de grote belangstelling voor ons restaurant adviseren wij u om op zaterdag vóór 16:30 of na 20:00 aan te vangen. Veel gasten ervaren deze tijden als prettig.

Aanvangstijd 2 uur 2.5 uur 3 uur
16:00
16:15*
16:30
16:45*
17:00
19:15* en later

*Online kunnen deze aanvangstijden niet gereserveerd worden.
Bel 050-230 61 68 om hiervoor te reserveren.

Mocht er op de uw gewenste tijd, online geen tafel beschikbaar zijn, dan kunt u ook het beste bellen. Er zijn telefonisch mogelijk wel tafels te bespreken.

Op drukke dagen adviseren wij voor het tweede ronde (na 1900) een 2,5 en 3 uurs arrangement.