Online Reserveren

Gemakkelijk Online Reserveren

Reserveer hier uw tafel online. U ontvangt een bevestiging via mail of telefoon en alleen dan is deze reservering is geldig! Heeft u online gereserveerd en na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen? Bel dan direct! Houd er rekening mee dat we buiten de openingstijden minder snel kunnen reageren.

Na 15:00 uur is het niet meer mogelijk om online voor dezelfde dag te reserveren. U kunt dan bellen naar 050 – 230 61 68

Instructies

STAP 1. Kies eerst de dag uit in het venster met de data hiernaast.

STAP 2. Klik aan wat voor u van toepassing is i.n.m. de gezondheidsmaatregelingen en klik op verder.

STAP 3. selecteer een tijd. De tijden gelden voor arrangementen van 2 uur. klik hierna op verder. (Als u een arrangement van 2,5 uur of 3 uur wilt kunt dat bij de opmerkingen zetten bij de volgende stap.) 

STAP 4. In een nieuw venster kunt u uw gegevens invullen. Klik hierna op reserveren. (Als u interesse heeft om informatie te ontvangen via onze nieuwsbrief klik dan het schuifje bij “nieuwsbrief ontvangen?” aan.)

Laat bij de opmerkingen uw voorkeur achter. Er is altijd veel interesse voor een plaats aan de Reitdiephaven, maar deze zijn beperkt. Een tafel aan het raam reserveren is echter niet mogelijk. We zullen wel trachten aan uw voorkeur te voldoen, maar wij houden altijd het recht om u een andere plaats toe te wijzen. Ook is het aantal ronde of grote tafels beperkt.

Er kunnen dus geen rechten worden verleend op basis van uw voorkeur, ook niet bij mondelinge toezeggingen. Dit is om teleurstellingen te voorkomen.

Grote groepen worden bij beschikbaarheid aan één tafel gezet. Echter hou er rekening mee dat uw gezelschap op meerdere (ronde) tafels kan worden geplaatst. De tafels staan wel bij elkaar. Onze ervaring is dat u aan een ronde tafel meer contact heeft met uw gezelschap dan aan één lange tafel.

Heeft u de voorkeur voor een tafel bij de kinderhoek, laat dit dan ook weten. Indien gewenst kunt u ook aangeven hoeveel kinderstoelen klaar gezet moeten worden.

Dinerrondes

Op drukke dagen zoals op zaterdag en feestdagen, hanteren we aangepaste aanvangstijden i.v.m. de vele aanvragen. Bij beschikbaarheid kunt u dan kiezen voor de onderstaande aanvangstijden en arrangementen. Wegens de grote belangstelling voor ons restaurant adviseren wij u om op zaterdag vóór 16:30 of na 20:00 aan te vangen. Veel gasten ervaren deze tijden als prettig.

Aanvangstijd 2 uur 2.5 uur 3 uur
16:00
16:15*
16:30
16:45*
17:00
19:15* en later

*Online kunnen deze aanvangstijden niet gereserveerd worden.
Bel 050-230 61 68 om hiervoor te reserveren.

Mocht er op de uw gewenste tijd, online geen tafel beschikbaar zijn, dan kunt u ook het beste bellen. Er zijn telefonisch mogelijk wel tafels te bespreken.

Op drukke dagen adviseren wij voor het tweede ronde (na 1900) een 2,5 en 3 uurs arrangement.