fbpx

Aanbiedingen

VERJAARDAGSACTIE

Ben je jarig op de dag dat je bij ons dineert?  Dan betaal je op vertoon van legitimatie* maar de helft van de entreeprijs.  Je kan gebruik maken van ieder willekeurige arrangement. Voor de overige leden van het gezelschap betaal je het normale tarief. Let op voor iedere jarige moet minstens 1 persoon het volle tarief betalen. Een andere jarige of een kind betaald geen vol tarief en kan dus niet meegerekend worden.

Ben je jarig op een dag dat we gesloten zijn, dan mag je hiervan gebruik maken op de eerstvolgende dag dat we geopend zijn. Deze actie is niet geldig in i.c.m. andere acties of kortingen.

Kijk voor onze overige voorwaarden op deze pagina.

Seniorenkorting

65+ op vertoon van legitimatie* €2,00 korting

Actievoorwaarden Aanbiedingen en Kortingen:

 • Deze en alle andere aanbiedingen mogen niet gecombineerd worden. Tenzij anders vermeld
 • Aanbiedingen zijn niet geldig op feestdagen. Tenzij anders aangegeven
 • Niet geldig bij apart afrekenen. Er dient dus in één keer afgerekend te worden voor het gehele gezelschap
 • Niet geldig bij betalingen op rekening
 • Om van een korting gebruik te kunnen maken, dient u dit zelf aan te geven bij het afrekenen. Ongevraagd informeren of vragen wordt namelijk niet altijd gewaardeerd. Informeer uzelf daarom vooraf, want achteraf reclameren is namelijk niet mogelijk.

*originele ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Dus geen kopieën of foto’s. Ook géén andere passen of “bewijzen” zoals OV-chipkaarten, studentekaarten verzekeringsbewijzen en social media.

Wijzigingen voorbehouden

1. Acties

Dit kan alleen als u geen gebruik maakt van een actie of korting. Verder verzoeken wij u zoveel mogelijk gezamenlijk af te rekenen om lange rijen bij de kassa te voorkomen. Is dit niet mogelijk en bestaat de groep uit meer dan 8 personen, dan vragen we u een namenlijst mee te nemen.

We vragen altijd om een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort, ID-kaart of rijbewijs zijn. Kan je dit niet tonen, dan kan je geen gebruik maken van onze actie. Facebook en andere social media sites, verzekering pasjes of schoolpasjes kunnen we niet accepteren als legitimatie. We kunnen hier geen uitzonderingen op maken.

Nee, acties en kortingen zijn niet geldig wanneer er op rekening betaald wordt.

Ja dit kan, op 1 maart. Niet op 28 februari, anders kunt u er namelijk twee maal gebruik van maken.

Zijn er meerdere jarigen in het gezelschap dan moeten er meerdere personen zijn die het volle tarief betalen. Zijn er dus twee jarigen, dan kunnen ze beide voor de helft mee-eten mits er voor iedere jarige minstens één andere persoon (12 jaar en ouder) in het gezelschap zit waarvoor het volle tarief wordt betaald. Kinderen tellen dus niet mee.

Ja, maar enkel voor het aantal personen voor wie u betaalt.

Bij acties en kortingen kunt u niet apart afrekenen. Dit geldt voor het gehele gezelschap. Hou hier dus rekening mee voorafgaand van uw bezoek.

Het is niet mogelijk om dit achteraf te reclameren. We kunnen een dag later namelijk niet controleren met hoeveel personen u bent geweest en of u de korting niet reeds heeft gekregen.

Om van een korting gebruik te kunnen maken, dient u dit zelf aan te geven bij het afrekenen. Ongevraagd informeren of vragen wordt namelijk niet altijd gewaardeerd. Informeer uzelf daarom vooraf, want achteraf reclameren is namelijk niet mogelijk.

Klassefeest of teamuitje?

Taste and Flavor heeft voor klassen, toneelgroepjes of andere teams met  alleen kinderen van 12 t/m 17 een speciaal arrangement. Kom je met minimaal 10 kinderen van deze leeftijdsgroep dan kan je voor € 29,95 per persoon 1,5 uur onbeperkt en drinken. Maar uiteraard exclusief de alcoholische dranken. De begeleider mag dan ook voor gebruik maken van dit arrangement onder dezelfde voorwaarden.

Voorwaarden:

  • Het aanbod is alleen beschikbaar voor bezoekers van 12 tot 17 jaar.
  • Per 10 kinderen mag 1 begeleider mee onder dezelfde voorwaarden (geen alcohol)
  • Er is een minimum van 10 personen vereist om van dit aanbod gebruik te kunnen maken.
  • Alleen geldig bij een arrangement van 1,5 uur.
  • Geldig van maandag tot en met donderdag, met uitzondering van feestdagen.
  • In het weekend en op vrijdag geldt er een toeslag van €2,50 per persoon.
  • Het is vereist om vooraf te reserveren gebruik online de code 10ERFEEST
  • Er wordt geen alcohol geschonken tijdens dit diner.
  • De betaling moet in één keer worden voldaan.
  • Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen.

Bedrijfsuitje of groot gezelschap

Taste and Flavor is een uitstekende keuze voor grote groepen of uw bedrijfsuitje. Ook als u binnenkort een familiefeest heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een compleet pakket van eten en drinken, inclusief bier en wijn, voor een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze locatie biedt plaats aan uw afdeling of zelfs het hele bedrijf, tot ongeveer 500 personen. Het is wel belangrijk dat u dan ruim van tevoren reserveert.

Neem contact met ons voor een offerte op via 050-2306168. Wij zorgen ervoor dat u en uw familie of collega’s een fantastische avond beleven die past bij uw budget.