fbpx

Foto’s

De Foto’s

Taste and Flavor is vanwege ons interieur en uitzicht al het bezoeken waard. Om dit te kunnen tonen hebben wij een selectie van foto’s geplaatst om u een indruk te geven van ons prachtige restaurant. Taste and Flavor is ingericht met rustieke eikenhouten tafels van verschillende formaten en vormen. Hierdoor kan Taste and Flavor voor ieder gezelschap de juiste tafel(s) bieden. Voor grote groepen hebben wij prachtige grote ronde tafels waarbij u heerlijk met elkaar kunt dineren. Maar het is ook heel goed mogelijk om ergens rustig met z’n tweeën te zitten.

Onze bijpassende stoelen (DSW en de Organic) zijn van het ontwerp van Charles Eames en Eero Saarinen. Deze stoel zijn zo gevormd dat ze zelfs comfortabel zitten wanneer er gedurende langere periodes in gezeten wordt. Ook kunt u heerlijk zitten op onze banken waarbij u een prachtig uitzicht heeft op de Reitdiephaven. Maar het is ook mogelijk om ergens rustig intiem te zitten. ’s Avonds wordt ons interieur sfeervol verlicht met de bekende artisjok lampen van Louis Poulsen.

Taste and Flavor biedt plaats voor circa 500 zitplaatsen. Om er voor te zorgen dat u niet het gevoel krijgt in een grote zaal te zitten, zijn op verschillende plaatsen in het restaurant eiken houten afscheidingen en sokkels geplaatst. Ondanks deze afscheidingen wordt wel het open karakter behouden. We hebben gekozen om veel ruimte tussen de tafels te houden, zodat u voldoende privacy hebt. Hierdoor hebben rolstoel en rollator gebruikers ook nog eens voldoende ruimte om zich vrij te bewegen. Door het vele gebruik van dit natuurlijke materiaal, welke in balans is gebracht met het glas en metaal van het gebouw, kunt u van uw maaltijd genieten in een sfeervolle ambiance.

Maar het belangrijkste is natuurlijk het eten en drinken. Hiernaast vindt u ook een selectie van foto’s van ons eten. Het assortiment wordt regelmatig gewijzigd om aan uw wensen te voldoen.