Prijzen

Alle arrangementen zijn inclusief wijn, bier, fris, koffie en thee. U betaalt bij Taste and Flavor voor de tijdsduur van uw verblijf en niet voor hoeveel u nuttigt. Indien u langer wilt blijven, dan kunt u tijdens het verblijf, het arrangement verlengen. Dit om achteraf misverstanden te voorkomen.

DINSDAG t/m DONDERDAG

Vanaf 12 jaar (2 uur)€38,00

Vanaf 12 jaar (2,5 uur)€40,00

Kinderen 4 t/m 11 jaar €2,80 per leeftijdsjaar*

Kinderen t/m 3 jaar gratis

*Bijvoorbeeld voor een kind van 4 jaar betaal je 4x€2,80= €11,20

VRIJDAG T/M ZONDAG EN FEESTDAGEN*

Vanaf 12 jaar (2 uur)€40,50

Vanaf 12 jaar (2,5 uur)€42,50

Kinderen 4 t/m 11 jaar €2,80 per leeftijdsjaar

Kinderen t/m 3 jaar gratis

*De volgende dagen rekenen wij tot een feestdag.
Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag. Met Kerst hanteren we andere tarieven.

Taste and Flavor biedt alleen all-inclusive arrangementen aan. Naar gelang kan er kozen worden voor een 2 of 2,5 uurs arrangement. Hiervoor rekenen wij verschillende entreeprijzen. Onze ervaring leert dat de meeste mensen voldoende hebben aan 2 uur, maar mocht u liever iets langer genieten of heel rustig willen eten, dan raden wij u aan het 2,5 uurs arrangement te nemen. Grote groepen hebben meestal ook meer tijd nodig.  Andere mogelijkheden zijn er in overleg.

De entreeprijzen dienen bij aanvang te voldaan te worden. Er kan betaald worden in contanten, met pin of credit card (Mastercard en Visa).

Op drukke momenten en in combinatie van kortingen of acties is het niet mogelijk om apart af te rekenen. Houdt u daar van te voren rekening mee.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Bedrijfsfeest 

Onze locatie is zeer geschikt voor bedrijfsfeesten.

Betalingen op factuur dienen van te voren per e-mail aangevraagd te worden, hier rekenen wij administratiekosten voor.