fbpx

Prijzen

Tot en met 29 oktober kunt u nog profiteren van €2,45 p.p. korting op al onze arrangementen. Dus komt u bijvoorbeeld op een zaterdag met 4 volwassenen dineren, dan betaalt u niet bijna 172 euro maar slechts €162,00 voor een 2 uur all-in arrangement.

Voor grote groepen is deze actie vanwege de groepskorting ook nog eens extra interessant. Denk ook aan uw afdelingsuitje of jubileum.

Voor kinderen tot en met 11 jaar betaalt u geen €2,80 per levensjaar, maar €2,50. Voor bijvoorbeeld een kind van 4 jaar betaalt u dus €10,00. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Vanaf 65 jaar krijgt u op vertoon van legitimatie ook nog eens €2 korting.

Let wel deze actie is ook te combineren met de verjaardagsactie. Waarbij de jarige maar de helft betaalt van de actieprijs. Kijk voor onze overige voorwaarden op aanbiedingspagina.

De onderstaande prijzen zijn de normale prijzen waar de korting nog niet van af is gehaald. Bij het online reserveren zie je de kortingsprijs. 

Alle arrangementen zijn inclusief wijn, bier, fris, koffie en thee. Er zijn dus geen muntjes nodig voor het nuttigen van bier en wijn.  Alleen voor sterke drank kunt u muntjes halen bij de receptie voor €1,00 per stuk.

U betaalt bij Taste and Flavor voor de tijdsduur van uw verblijf en niet voor hoeveel u nuttigt. Indien u langer wilt blijven, dan kunt u vóór het einde van uw arrangement verlengen. Vertrek of verleng alstublieft op tijd om misverstanden te voorkomen. 

DINSDAG t/m DONDERDAG

QUICK – Vanaf 12 jaar (1,5 uur)€37,95

REGULAR – Vanaf 12 jaar (2 uur)€39,95

PREMIUM – Vanaf 12 jaar (2,5 uur)€41,95

DELUXE – Vanaf 12 jaar (3 uur)€43,95

Kinderen 4 t/m 11 jaar €2,80 per leeftijdsjaar*

Kinderen t/m 3 jaar gratis

*Bijvoorbeeld voor een kind van 4 jaar betaal je 4x€2,80= €11,20

PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

VRIJDAG T/M ZONDAG EN FEESTDAGEN*

QUICK – Vanaf 12 jaar (1,5 uur)€40,95

Vanaf 12 jaar (2 uur)€42,95

Vanaf 12 jaar (2,5 uur)€44,95

Vanaf 12 jaar (3 uur)€46,95

Kinderen 4 t/m 11 jaar €2,80 per leeftijdsjaar

Kinderen t/m 3 jaar gratis

*De volgende dagen rekenen wij tot een feestdag.
Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag. Met Kerst hanteren we andere tarieven.

Taste and Flavor biedt alleen all-inclusive arrangementen aan. Naar gelang kan er kozen worden voor een 1½, 2 , 2½ of 3 uurs arrangement. Hiervoor rekenen wij verschillende entreeprijzen. Onze ervaring leert dat de meeste mensen voldoende hebben aan 2 uur, maar mocht u liever iets langer genieten of heel rustig willen eten, dan raden wij u aan het 2½ uurs arrangement te nemen. Grote groepen hebben meestal ook meer tijd nodig, dan is 3 uur aan te raden.  Andere mogelijkheden zijn er in overleg.

De entreeprijzen dienen bij aanvang te voldaan te worden. Er kan betaald worden in contanten, met pin of credit card (Mastercard en Visa).

Op drukke momenten en in combinatie van kortingen of acties is het niet mogelijk om apart af te rekenen. Houdt u daar van te voren rekening mee.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Bedrijfsuitje of groot gezelschap

Taste and Flavor is een uitstekende keuze voor grote groepen of uw bedrijfsuitje. Ook als u binnenkort een familiefeest heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een compleet pakket van eten en drinken, inclusief bier en wijn, voor een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze locatie biedt plaats aan uw afdeling of zelfs het hele bedrijf, tot ongeveer 500 personen. Het is wel belangrijk dat u dan ruim van tevoren reserveert. Neem contact met ons op via 050-230616 of stuur een e-mail naar info@tasteandflavor.nl voor een speciale offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat u en uw familie of collega’s een fantastische avond beleven die past bij uw budget.

Betalingen op factuur dienen van te voren per e-mail aangevraagd te worden, hier rekenen wij administratiekosten voor.